Intervenció Mireia Coromina "Revelar els mots"

La intervenció Revelar els mots parteix del plantejament sobre la necessitat de recuperar, ja sigui a través del llenguatge verbal (els mots) o de les accions relacionades a les activitats de la producció vitivinícola de la Vall de Santa Creu. Vincularà els tanins del vi com a pigment,  és a dir el vi com a tinta, amb l’escriptura del vers “El mot damunt del mot s’empelta i riu”  del poema El jardí de Nausíca de Maria Àngels Anglada, escriptora i poeta vinculada al territori de l’Alt Empordà.

Es presenta a la Sala del vi i evoca un element, el vi, a un espai on la seva presència només existeix a través de la memòria dels objectes, com per exemple les botes.

També, reivindica la importància del fragment a través del vers del poema i la pàgina del llibre. S’augmentarà l’escala de la tipografia del vers, descomponent-lo en diferents pàgines i entintant-lo amb vi.Crèdits:

  • Fotografia: Mireia Coromina / ARBAR
  • Text: Mireia Coromina
  • Vídeo document: Pep Roura
  • Per més informació sobre la trajectòria de Mireia Coromina Web Mireia Coromina

Mireia Coromina ''Revelar els mots'' Intervenció a ARBAR dins del cicle ''Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic'' 2017