Acció Ariadna Guiteras «Cartes a l'aigua, la llet i al fang II»

Ariadna Guiteras en l'acció de cloenda del cicle Cartes a l'aigua, la llet i al fang II ) tindrà lloc a la font d'en "Garlapa, a la Vall, on se seguiran llegint les cartes restants dirigides a l'aigua,  a la llet i al fang.

L'acció d'Ariadna Guiteras, iniciada el 10 de juliol sota el mateix títo Cartes a l'aigua, la llet i al fang, va finalitzar a la desembocadura de la riera de la Vall amb una nota de «continuarà», indicant que ens trobàvem davant el primer de dos actes. L'acció havia consistit en la lectura d'una obra teatral que presentava els conflictes relacionals entre tres entitats (l'aigua, la llet, i el fang) que intentaven conduir una relació poliamorosa.

El segon acte, interpretat aquest cop per un grup d'actors completament diferent – amb l'excepció de la narradora Àrtemis- i en un escenari diferent (la plaça de la font) mostrava el desenllaç agredolç del conflicte i de la relació, centrat en la dificultat dels tres elements de sentir-se còmodes l'un amb la naturalesa de la resta. Aquest conflicte revelava, però, la necessitat de comprendre el caràcter polièdric de la naturalesa de cada ens convivent, que tant pot ser vist com un destorb com ser valorat pel que pot aportar a la relació.

Ariadna Guiteras Guió de la peça escènica Cartes a l'aigua, la llet i el fang II

 

Crèdits:
• Data i lloc:  28 d'agost  2021 a les 18h a la font de la Vall
• Durada: Acció-performance 30 min 
• Fotografia:  Ariadna Guiteras / ARBAR/Pau Mira
• Text:   ARBAR
• Vídeo document:  ARBAR/Pau Mira 
• Per més informació sobre la trajectòria Ariadna Guiteras 

  • La deessa de la naturalesa.  Atributs d'Àrtemis (Diana) adaptats per a un gerro antic. Niccolo Tribolo, c. 1529