Acció Joana Capella Buendia - Laia Ventayol «Tapa, apa, tap, pa, apat, ah, ah»

«Tapa, apa, tap, pa, apat, ah, ah» és una acció gastronòmica i de cura participativa, en la que tant les artistes com amb les coses, les espècies, els productes, l'entorn, la terra i la història, per a la producció de pa de Ventayol i Capella ho faran a partir de la massa mare d'Olga Olivera-Tabeni. De manera que Olivera-Tabeni proposa produir la massa mare i Ventayol i Capella volen fer pa. Fer pa és un acte terapèutic del lloc, dels seus productes i de la seva història i, a la vegada, de l’actualitat capitalista, productiva i laboral.


Crèdits:• Data: 27 d'agost  2022 a les 18 h 
• Lloc: ARBAR
• Text:Joana Capella Buendia - Laia Ventayol / ARBAR
• Fotografia: ARBAR / Marry Me Films
• Vídeo document:  Marry Me Films
• Per més informació sobre les trajectòries: 
www.joanacapellabuendia.hotglue.me / www.laiaventayol.com