2023 Cicle de Poesia contemporània «Baix continu»

Aquesta és la tercera edició del cicle Baix continu que pretén restaurar aquesta genealogia de dones poetes silenciades, oblidades o poc conegudes amb l’objectiu de resseguir les seves petjades per tal de recuperar-les.

Així doncs, aquest any, les poetes contemporànies Nora Albert, Susanna Rafart i Carla Fajardo formen part del projecte Baix continu 2023 llegeixen els seus poemes inèdits Nora Albert Arbrar Susanna Rafart Cartes perdudes i Carla Fajardo Deixalla, i també diuen poemes de Maria Oleart (Alella, 1929-1996). La introducció i presentació de l’obra poètica de Maria Oleart la realitza Roser Domènech.

Cicle coordinat per Roser Domènech

Crèdits:
Data i lloc: 26 d'agost 2023 
Hora: 19.00 h
Lloc: Pati ARBAR


Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, Diputació de Girona, Ajuntament del Port de la Selva i el Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona, Institut d’Estudis Empordanesos i la col·laboració l'Ajuntament de Figueres, el Museu de l'Empordà, l'Associació de veïns de Sant Marçal, la Vall de Santa Creu, el Gremi de Flequers Artesans de les comarques gironines, Quer Pastissers i Vinyes dels Aspres.