Vídeos

Duo Poesia Acció (Laura Tejeda i Bartomeu Ferrando) . Concert d’acció sonora. El 10 d'agost dins del Cicle "Cants tràgics a la vinya"
"Glòbul acròstic" Acció a la vinya del Clumet El 10 d'agost dins del Cicle "Cants tràgics a la vinya"
Nika Lopez "Resistencia" El 10 d'agost dins del Cicle "Cants tràgics a la vinya"
Mar Serinyà "Com-florir" Acció a la vinya del Clumet El 23 d'agost de 2019 dins del cicle "Iteracions Relatòries- Ecoestètica Rural"
Mar Serinyà "Cultivant llum" Acció a la vinya del Clumet El 13 de juliol de 2019 dins del cicle "Iteracions Relatòries- Ecoestètica Rural"
Noel Tatú "Abellaire, un art enigmàtic" Conferència performativa El 23 d'agost de 2019 dins del cicle "Iteracions Relatòries- Ecoestètica Rural"
Noel Tatú "L'actitud és el camí" Conferència performativa El 13 de juliol de 2019 dins del cicle "Iteracions Relatòries- Ecoestètica Rural"
Noel Tatú "Von Frisch" Filosofia de vida de l'abellaire, Camprodon 4 de juliol 2019. ARBAR
Noel Tatú "Von Frisch" trasllat del buc d'abelles a la vinya del Clumet 2019
Roc Parés "A redós del meu foc" El 23 d'agost de 2019 dins del cicle "Iteracions Relatòries- Ecoestètica Rural"
Roc Parés "A redós d'un estel" Acció davant de l'església de la Vall de Santa Creu El 13 de juliol de 2019 dins del cicle "Iteracions Relatòries- Ecoestètica Rural"
Caterina, filla de na Teresa i néta de na Lola (veu: Blanca de Llobet).
Lola, mare de na Teresa i àvia de na Caterina (veu: Núria Iglesias)º
Teresa, filla de na Lola i mare de na Caterina (veu: Núria Iglesias)
La Vall de Santa Creu (veu: Maia Parés).
Mar Serinya “Obrir la línia” dins del cicle d’accions AA+AA “Explorant la feminitat de la vinya" el 12 d'agost de 2018.
Isabel Banal "Amb els peus a terra" dins del cicle d’accions AA+AA “Explorant la feminitat de la vinya" el 12 d'agost de 2018.
Mireia Coromina "Fer feix de tota herba" dins del cicle d’accions AA+AA “Explorant la feminitat de la vinya" el 12 d'agost de 2018.
Ariane Patout "Vessa i brota" dins del cicle d’accions AA+AA “Explorant la feminitat de la vinya" el 12 d'agost de 2018.
MÚSICA AQUÀTICA I DE BANQUETS DE DOS GRANS AMICS HANDEL I TELEMANN Interpretat per IL PICCOLO TRIO (Tania Camacho: trompeta, Júlia Real: oboè i Àngel Villagrasa: orgue).
Jordi Mitja “Determinant les sobres” Acció a ARBAR dins del cicle “Substrat Ontogènic - Processos performatius” el 7 de juliol de 2018.
Jordi Mitja “Font, sifó, simfonia” dins del cicle A+A “Substrat Ontogènic- Processos Performatius” el 12 d'agost de 2018.
Núria Rion "L'origen" Acció a Santa Creu de Rodes a ARBAR dins del cicle “Substrat Ontogènic - Processos performatius” el 16 de juny de 2018.
Núria Rion "La situació” Acció a ARBAR dins del cicle "Substrat ontogènic - Processos performatius" el 7 de juliol de 2018.
Nuria Rion “El lloc /la casa” dins del cicle A+A “Substrat Ontogènic- Processos Performatius” el 12 d'agost de 2018
Jaime Vallaure y la Comunidad sanguínea conferència performativa “Lapidum: una investigació performativa sobre la ruïna” Acció a ARBAR dins del cicle “Substrat Ontogènic - Processos performatius” el 7 de juliol de 2018.
Jaime Vallaure y la Comunidad sanguínea Acció-presentació del llibre d'artista LAPIDUM al centre Campo Adentro en Madrid, del Centro de Acercamiento a lo Rural (CAR). Dijous 13 de desembre a les 20:30 hores. Dins del cicle “Substrat Ontogènic - Processos performatius” ARBAR 2018.
Isabel Banal "Faldes" Intervenció a ARBAR dins de del cicle "Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic" 2017.
Isabel Banal “Amb la suor del teu front I” Acció a ARBAR dins de del cicle "Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic" vinya del Clumet el 8 de juliol 2017.
Isabel Banal “Amb la suor del teu front II” Acció a ARBAR dins del cicle “Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic” el 19 d'agost a la vinya del Clumet 2017.
Mireia Coromina "Revelar a els mots" Intervenció a ARBAR dins de del cicle "Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic" 2017.
Mireia Coromina "Reproduir la terra" Acció a ARBAR dins de del cicle "Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic" vinya del Clumet el 8 de juliol 2017.
Mireia Coromina “Representar el paisatge” Acció a ARBAR dins del cicle “Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic” el 19 d'agost de 2017.
Carme Viñas “Silent science” Intervenció a ARBAR dins del cicle “Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic” 2017.
Carme Viñas "Connecting message" Acció a ARBAR dins de del cicle "Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic" vinya del Clumet el 8 de juliol 2017.
Carme Viñas “Energia fosca” Acció a ARBAR dins del cicle “Accions experiencials conreades des de l'imaginari ecopoètic” el 19 d'agost a la vinya del Clumet 2017.
Pep Camps “L’home del sac” Acció al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017
Ignasi Esteve “L’octògon” Acció al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017
Toni Giró “Estranyament” Acció al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017
Clara Oliveras & Narcis Gironell “De la trinxera a l’hort” Acció dins del Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017)
Maria Cosmes “Arvenses y ruderales” Acció al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017)
Carlos Pina “L’ordre (no) natural de les coses” de la sèrie No-body” Acció al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017)
Josep Masdevall “Intentaré ser-hi” acció al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017)
Ramon Guimaraes “Synchronization” acció participativa al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017)
Marta Darder “Sàmares díscoles” intervenció al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017)
Ester Baulida “Brindis” intervenció al Cicle d’accions AA+AA "El retrobament" (ARBAR 30-07-2017)
Ester Baulida "Resseguir la línia" Acció dins del cicle "Itineraris de transformació - Camins de pertinença II" el 9 de juliol de 2016
Ester Baulida "Benvinguda" Participació d'ARBAR al Gran Tour (El viatge de les Arts) el 20 d'agost de 2016
Rosa Suñer Camí vell de Cadaqués a Port de la Selva (Cap de Creus) dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença II" 2016
Rosa Suñer i Roser Domènech "Moviments i paraules a la vinya del Clumet" Participació d'ARBAR al Grand Tour (El viatge de les Arts) el 20 d'agost de 2016
Rosa Suñer Far de cala Nans (amb tramuntana) Cadaqués 2011 dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença II" 2016
Rosa Suñer Aiguamolls de l’Empordà (amb tramuntana) dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença II" 2016
Marta Darder “FiLaLaETRA (Tela de lletra) Intervenció dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença II" 2016
Dansa dionisíaca sota Pal·li: Seguici cap a la font amb Ariadna, Baccus, faunes, fades, follets del bosc..” a la font el 9 de juliol de 2016 dionisíaca Sota Pal·li dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença II" el 9 de juliol de 2016
Pep Aymerich entrevista ''De Sol a Sol per reconfigurar la natura''Acció a ARBAR dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença I" el 11 de juliol de 2015
Ramon Guimaraes ''Setp Forward Second chance'' Acció a ARBAR dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença I" en la viña del Clumet el 18 de juliol de 2015
Josep Masdevall ''Les eines dels meus amics'' Acció a ARBAR dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença I" el 25 de juliol de 2015
Josep Masdevall ''Paraula'' Acció a ARBAR dins del cicle "Itineraris de transformació-Camins de pertinença I" en la viña del Clumet el 25 de juliol de 2015
Refugis, Cabanes i altres Construccions efímeres ''Al bell mig de la vall" dins del cicle "Construccions efímeres" a la vinya del Clumt el 25 de julio de 2014.
Treball en procés ''Al Bell mig de la vall'' per Refugis, Cabanes i altres Construccions efímeres a ARBAR dins del cicle "Construccions efímeres" a la vinya del Clumet el 25 de juliol de 2014
Vídeo ''Specific Site'' de la Cia ''El Paller'' en motiu de la inauguració de la peça ''El bell mig de la vall'' del Col·lectiu Refugis, Cabanes i altres Construccions Efímeres a ARBAR dins del cicle "Construccions efímeres" a la vinya del Clumet el 25 de juliol de 2014
Quim Tarrida “Landungsbrücken ” Instal·lació sonora dins del cicle "Construccions efímeres" el 25 de juliol de 2014
Quim Tarrida “Landungsbrücken ” testing sounds
Manel Margalef ''Arquitectures Locals'' Intervenció a ARBAR 2013
Reportatge de l'obra escultòrica de Francesc Torres Monsó al taller de l'artista mentre preparava l'enviament a Madrid de la seva obra per a l'exposició antològica del 24 de febrer de 1961. Torres Monsó va formar part del Grup Girona a principis dels anys
Vídeo de La Vall de Santa Creu, des del Port de la Selva a la Serra de Rodes
Francesc Torres Monsó ''Drone'' Del 3 d’octubre de 2014 al 18 de gener de 2015. Bòlit - La Rambla, Sala Fidel Aguilar i Bòlit-St. Nicolau Les obres que es presenten a “Drone” són una reflexió entorn de l’ordre i el caos de l’univers, el temps i l’existència.